Wednesday, February 17

Review : Wajah Blog Flawless By Leya Yeolly

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 
"Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalammualaikum dan haii,

Witt witt.. Hampa hampa sekalian. Lamanya aku tak entri. Jari nih gedik gedik tak sabar nak taip. Ada sebab aku lama tak entri. First, laptop kena virus. Aduh. First time Baby Boo aku masuk ICU. Dan yang bestnya aku tak pakai duit pun hapuskan virus jahat tu. Aku minta ayah aku minta tolong pada budak pejabat yang  Bahagian IT perbaikikan. Kadang ada manfaat juga kan ? Hoho. Second , sebab aku tukar muka blog ke lebih flawless. Yuhuu~ Part nih aku nak kongsikan siapa yang buat.
Tadaa ! Taklah secantik blog yang lain. Tapi , 'Saya suka , saya suka '
*Tekan gambar untuk ke blog Si Cik Design Blog.*

Haaa.. Nak tahu siapa yang tolong buatkan ? Orangnya cantik sangat. Serius lepas aku follow instagram dia, hati aku terus kata " Wahh, comelnya weeii kak nih ".. Stalk juga lah insta dia. Sebenarnya aku follow kak Leya nih lama dah dan suka baca entri dia yang melalut dan merepek tue. Haha. Blog kak Leya cantik dan kemas secantik dan sekemas tuan punya blog lerrh.. 

Harga ? Alahh.. kalau nak tempah dekat dia, tak perlu duit BR1M bagai. 20 hinggit jer.. Murah an ? Pada mulanya ingat mesti dia nak buat blog aku serabai macam tu jer. yerlah 20 ringgit kut.. Tak terbayang langsung dengan 20 Ringgit dapat secantik nih.. Aku dah lah jenis cerewet. Nak tambah itu lah ini lah. Macam macam. 

Dengan kak Leya, aku rasa macam member pulokk. Walaupun umur dia dengan aku beza 3 , 4 tahun., tapi dia punya gilaa setaraf aku. Hiks. Kadang rasa macam kakak sendiri. Al malumlah aku tiada kakak, so bila orang tua dari aku, aku akan layan seperti keluarga sendiri. Iyerlah kan, seperti iklan TV cakap, " Yang tua dihormati, yang muda disayangi " Hoho, berfalsafah pulak aku.. Pffft~ Kalau korang nak tempah design blog atau ada yang baru nak mula berblog, boleh lah berhubung dengan Kak Leya Yeolly nihh..

Keseluruhannya, aku puas hati sangat dengan design blog nih. Yang sebelum ini, aku puas hati juga, tapi sebab code dia lari banyak. So, sebab tu aku terpaksa mula dari awal semula. Keep it up !

See ya~

8 comments :

  1. wahh nicee lahh. babyy blue. suka2 ^^

    ReplyDelete
  2. wahhhh cantiknyaaa leya edit! serious lawa sangat!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blog kak Ana pun cantik.. btw, thanks.. nanti nak tempah ke, tempah dekat kak leya.. serius tip top.. ^_^

      Delete
  3. terharu yg part akak comel tuh. huhwaaaa *nangis airmata darah*

    ReplyDelete
  4. simple & kemas yan sukaaa hehe shumel2 gittew XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaa kak yan punya blog lagi cntik ,kemas. nbla suka blogwalking kak yan

      Delete

 

Template designed by RRAI | Hak milik Nur Nabila | All rights reserved