Tuesday, July 12

Vitalicious Candy , Hisap Hisap Terus Putih.

Assalammualaikum dan hai 

Salam Lebaran sekalian sekalian !

Amacam hari raya tahun 2016? Muka makin 'lebaran' atau perut yang makin ' bunga api ' kembang? Aku macam biasalah. Selalunya pipi akan menjadi 'salam lebaran' dari hati menyambut raya.

Entri kali ini aku ingin kongsikan gula gula yang manis dan sedaaaaap ! Siapa yang sering muka berjerawat  dan berparut patut cuba Vitalicious Candy ini. Lagi lagi jenis malas ber'skincare' bagai. Iyelah, skincare kan banyak. Sabun lagi, day cream lagi, night dream lagi. Itu tak ditambah dengan yang lain lagi. Mahu berlubang handbag kalau banyak banyak.Aku tahu sebab aku juga pakai skincare. Hukhuk.

Dengan Vitalicious Candy ini, seketul botol saja dah muat dimasukkan ke dalam handbag. Mudah dicapai. Perempuan sekarang handbag semua nak disumbatnya. Notebook , handphone, susu anak, botol susu dan kadang wallet husband pun dalam handbag. Ergh ! Stresskan? Haaa.. Vitalicious memudahkan semuanya. Ada ruang banyaklah handbag kita nanti. Hooreyy!!

Apa itu Vitalicious Candy (VC) ?

Vitalicious Candy ialah gula gula manis berperisa epal hijau yang mampu memutihkan kulit wajah. Bukan wajah sahaja malah seluruh badan. VC juga mampu melicinkan dan mencerahkan kulit serta sentiasa kelihatan glowing dan bertenaga. 
Peranan VC pula berfungsi fokus kepada kecantikan dan juga kesihatan kulit dari dalaman.

VITALICIOUS CANDY merupakan penemuan terbaru yang direalisasikan melalui teknologi terkini hanya dengan menggunakan Formulasi terbaik gabungan Apple Stem Cell & Vitamin C. VC ini boleh kepada semua peringkat umur. Dari kanak kanak sehingga bertongkat sekalipun.




Aku mengamal VC ini nak masuk 5 bulan dah. Yang bestnya, tak habis habis lagi. Senang sahaja pemakanannya. Pagi , aku ambil satu dan pada waktu malam aku ambil satu. Kadang sehari , satu kali. Yang penting banyakkan minum air. Aku seorang yang cepat dahaga so tak jadi masalah untuk amalkan air masak.


Kelebihan Vitalicious Candy ?

  • Perubahan tona kulit berganda ebih cerah
  • Kulit lebih gebu , lembap dan tegang
  • Wajah lebih segar dan berseri
  • Menyekat pembentukan jerawat dan merawat masalah jerawat yang serius
  • Membantu menghilangkan parut dengan lebih berkesan dan efektif
  • Memudarkan darkspot di seluruh badan
  • Memperbaiki tekstur kulit tua & mati
  • Mengurangkan pigmentasi & garis kedutan
  • Meningkatkan sistem imunisasi
  • Membuang toksin dan membersihkan darah kotor
  • Kandungan antioksidan yang tinggi mampun mencegah pelbagai penyakit kronik termasuk kanser.




Cara Pengambilan:-

Hanya kemam atau kunyah. 1 biji sebelum sarapan ( Kesan terbaik ketika perut kosong )
Semasa pengambilan , aku nasihatkan elakkan pengambilan makanan yang segrea dan junkfood , kafein. Sebab kesemuanya akan memperlahankan metabolism badan


Mudahkan? Just hisap hisap terus cantik. Dalam masa tiga hari dah ada perubahan. 

Untuk mendapatkannya , sila berhubung :-
Instagram :  @byasmaneda_hq
Facebook : Vitalicious Candy Official
Whatsapp : 014-5961670 / 018 - 2223342
Have a fun day , guys.

1 comment :

 

Template designed by RRAI | Hak milik Nur Nabila | All rights reserved