Monday, June 20

Nano Lightener Cream Merawat Ketiak , Peha Hitam

Assalammualaikum dan hai 

Hari ini , aku ingin kongsikan satu produk yang aku guna dan pakai sehingga kini. Bukan sahaja aku yang memakai malah satu famili menggunakan produk tersebut.
Nano Lightener Cream.. Rasa rasanya ada yang sudah tahu produk ini. Sebab selalu juga aku ternampak di signboard di tepi highway dan ada juga di laman sosial me'war-war' kan produk Nano ini.


Image result for nano white lightener


Ada wanita yang mempunyai masalah seperti diatas tak ? Bagi wanita , jika muka dan badan sahaja putih tetapi ketiak hitam , miss ' V ' hitam , ia tetap menjadi satu masalah yang besar. Apalagi yang wanita sudah berkahwin. Lagi malu dihadapan suami bukan? Sekarang semuanya jadi kenyataan bila satu badan putih PAP PAP ! 

Apa Itu Nano Lightener Cream ?

Nano Lightener merupakan krim yang boleh memutihkan dan mencerahkan celah celah dibadan kita seperti ketiak , celah peha , miss 'V' dan sebagainya. Produk ini boleh digunakan pada semua peringkat umur termasuk bayi. 

Ramai masih ragu ragu untuk memakai produk Nano ini kerana takut alergik atau mengasidkan kulit badan. Disini aku berani jamin 100% keberkesanannya memang selamat dan tidak berbahaya. 
Student seperti aku sering sibuk dengan kelas dan assignment yang ber'Gunung Kinabalu' sehingga lupa tentang diri. Jadi , bagi student yang busy tetapi mempunyai masalah celahan hitam, korang hanya perlu calit sahaja ditempat yang gelap tersebut selepas mandi. Jangan risau. Boleh bawa ke solat.

Selepas calit , korang boleh lakukan rutin harian seperti biasa. Bukan setakat student saja, malah pada yang sudah bekerja. Seperti ayah aku , seorang yang terrsangat sibuk dengan kerjanya dan gym lagi sehingga satu hari dia terperasan yang ketiaknya hitam. So, aku sarankan kepada ayah untuk memakai Nano tersebut.Baru calit malam , esok nampak pudar hitamnya. Dua tiga hari kemudian , ayah aku nampak tak merungut lagi tentang ketiaknya. Famili aku juga menggunakan Nano ini. 




Keistimewaan Produk Nano :-

  • Keberkesanan seawal 7 hari . WOW !
  • Sesuai untuk semua peringkat umur ( bayi - tua )
  • Mencerahkan kulit celah celah yang berdaki, kehitaman dan berkerak ( ketiak,miss V,siku,lutut,leher, dan buku lali )
  • Tahan sehingga 2 bulan selepas botol dibuka
  • Diluluskan Kementerian Kesihatan Malaysia ( KKM )
  • Krim tanpa bahan kimia
  • 2 kali sehari selepas mandi 



Kenapa Ia Terlalu Istimewa ?

  • Berasaskan bahan semulajadi
  • Tanpa Paraben , Merkuri , Hydroquinone
  • Halal dan boleh dibawa solat
  • Boleh memakai deodorant selepas calit krim
Cara penggunaan : Selepas mandi , keringkan tempat yang ingin disapu. Calit dan sapu sehingga rata.

Ada yang masih ragu ragu dengan Nano Lightener Cream ini ? Mari lihat feedback dari pengguna Nano tersebut. 





Aku juga salah seorang pengguna tegar menggunakan produk tersebut. Pada mulanya , ibu tak percaya kerana iyalah , adakah krim yang boleh putihkan celah berdaki ? Macam mustahil dan takut membazir. Tetapi ! Orang cakap belum cuba belum tahu. Aku berani ambil risiko melayangkan duit untuk tahu keberkesanannya. Terlalu banyak testimoninya.

Untuk dapatkan Nano Lightener Cream tersebut , sila hubungi :-

Instagram : dianz.vitamin_hq
Facebook : Dianz Vitamin HQ
Whatsapp : 017-446 3327

Have a fun day , guys.

3 comments :

  1. Teringin nak cuba...betul ke boleh mencerahkan

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.. nab pakai sehari, keesokannya nampak pudar dah.. mmg cepat berkesan.. ^_^

      Delete
  2. Teringin nak cuba...betul ke boleh mencerahkan

    ReplyDelete

 

Template designed by RRAI | Hak milik Nur Nabila | All rights reserved