Wednesday, April 27

USWAH Islamic Clothing

Assalammualaikum dan hai 


Sejak zaman yang semuanya hujung jari sekarang, ramai wanita inginkan kecantikan dan dalam masa yang sama menutupi auratnya dalam segi pemakaian. Dan sudah semestilah ramai yang akan tercari cari tudung yang simple tapi still menutupi aurat mengikut syariah.

Bagi yang baru dengar tentang USWAH ini, mesti tertanya tanya " Dekat mana , Bagaimana untuk dapatkannya? , " Semuanya akan aku tolong jawabkan pada korang. 

Terdapat beberapa maklumat yang aku dapat setelah menjelajah si Uswah ini. Hehe. Jom aku ajak korang pula mentelaah *ayat kamus dewan* tentang Uswah Islamic Clothing.


Apa Itu USWAH Islamic Clothing?




USWAH merupakan sebuah syarikat yang beroperasi di atas talian (online) sejak tahun 2013 dan membawa konsep pakaian patuh syariah.USWAH juga bercita cita untuk membawa gaya berpakaian yang mengikut syarak menjadi trend di Malaysia mahupun dunia. Bermula di laman sosial Facebook dengan followers terkini sebanyak 123,000 orang dan di Instagram sebanyak 32,000 followers.


Dimana Butik USWAH Islamic Clothing?

Bagi yang berdekatan Bangi bolehlah korang telajah dan cuci mata di butik mereka. Dimana? Haaa.. Tempatnya di...

USWAH Islamic Vendor Boutique,
3A-59-01 Jalan Medan Pusat Bandar 8,
Bangi Sentral , Bandar Baru Bangi.
( Landamark : Sebaris Mee Tarik Warisan , Bella Ammara , Sugarscarf )



Bagi wanita yang susah untuk datang ke Bangi kerana terlalu jauh atau atas sebab sebab tertentu tapi inginkan tudung cantik keluaran USWAH, jangan risau. Mereka juga berhubung melalui online. Zaman sekarang semuanya dihujung jari. Orang yang baring atas katil pun boleh dapatkan tudung keluaran USWAH. 

Bagaimana?
Hubungi mereka melalui..
 
Facebook : USWAH Islamic Clothing
Instagram : @uswahislamicclothing
Youtube : Uswah Islamic Clothing
Email : network.uswah@gmail.com
Laman web : www.uswah.com.my


Hotline : +601110742198 / 0108153562


Mudahkan? Kalau korang rasa tiada masa nak ke Bangi kerana sibuk bekerja dan sebagainya , bolehlah hubungi mereka melalui maklumat diatas yer. :)


Koleksi USWAH Islamic Clothing.

Sehingga sekarang , USWAH telah mengeluarkan berpuluh puluh Koleksi Tudung Bawal Bidang 60 & Shawl Labuh dan 6 Koleksi Pakian ( tunik labuh ). Waah. DAEBAK ! Terlalu rambang mata nih kalau terjah USWAH.
Meh sini kasi cuci mata dulu....


1. Husna Instant Shawl Labuh

Husna Instant Shawl Labuh ( HOSTELLING! Pinless , Ironless , Hassle-Free )




2. Haura Bawal Instant Labuh






Feedback :-



3. Janna Lacey Tunic









janna.jpg


4. Elena 


1924023_991475387592534_3266840876921596801_n.jpg


5. HANNAH Palazo Pants 




6. MUSKA Nursing Tunic







Sebut jer instant , mesti mak mak atau student yang jenis nak mencepat je " kirijonya " akan grab berpuluh puluh instant. Yang bestnya, ironless.Wahh.. memang terbaiklah USWAH ni..Selain daripada koleksi yang ditunjukkan , terdapat pelbagai koleksi terkini dan hotselling di Uswah Islamic Clothing. Boleh ke butik mereka atau ke laman web mereka untuk membeli. Jika Whatsapp atau Chat terus juga boleh. Balasan daripada mereka amat friendly dan mesra customer. Jangan lupa beri salam yer. :)




Peluang Jana Pendapatan dengan Pogram Dropship & Stokis Uswah 

KELEBIHAN MENYERTAI KAMI: 

- TIDAK PERLU SIMPAN STOK 

- TIDAK PERLU MENGELUARKAN MODAL untuk pembelian produk, di samping membeli (untuk kegunaan sendiri) dengan harga jauh lebih rendah. 

- Peluang mempromosi pelbagai koleksi HIJAB PATUH SYARIAH. 

- TIADA TEMPAHAN MINIMUM. 

- TIDAK MENANGGUNG KERUGIAN jika produk tidak laku. 

- TIADA KOS TERSEMBUNYI 

- KOMISEN 10-20% AUTOMATIK (siap tolak!, tak perlu tunggu hujung bulan baru dapat komisen) 

- SISTEM TEMPAHAN AUTOMATIK DI WEB, tidak perlu menunggu kami memberi maklum balas melalui whatsapp atau inbox. Paparan web disediakan KHAS UNTUK - AGEN, harga di tolak secara automatik. 

- GROUP COACHING & perkongsian permasalahan serta tips jualan atau pemasaran. 

- KAMI JUGA MENYEDIAKAN PELUANG UNTUK RESELLER MENJADI STOKIS DI TEMPAT MASING2. 

Sejak dari 2014 sudah ramai yang mendapat manfaat dari program reseller USWAH , dari ambil sehelai dua hingga ratusan helai ! Jika mereka boleh anda pun BOLEH !

Sehingga sekarang, kami telah mempunyai stokis di Brunei, Singapore, Jepun dan seluruh Malaysia.

Jadi tunggu apa lagi? Cepat cepat terjah ke laman web mereka untuk membeli. Dan untuk yang ingin menjadi stokis , dropship mereka bolehlah ke laman web dibawah. Klik sahaja dibawah yer :) 

Untuk Maklumat Lanjut Sila Ke :-

USWAH Islamic Clothing

 Have a Fun day, guys 

4 comments :

  1. cantik je bila kaum hawa tutup aurat dengan sempurna. akak teringin sangat.. dlm proses. In shaa allah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nab doakan untuk kak leya.. slow slow yer kak.. biar hati kita akan ikhlas nanti.. muahh

      Delete
  2. Replies
    1. betul tue.. kainnya juga sedap pakai. nabila dh pakai..mmg best

      Delete

 

Template designed by RRAI | Hak milik Nur Nabila | All rights reserved