Sunday, March 20

First Blog Award by Adik Zulfa

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 
"Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalammualaikum ^_^.

Yeayy.. Akhirnya Baby Yogo dapat award. Huhu.. Untuk sesiapa yang tertanya " Eh siapa Baby Yogo? " Haaa.. blog aku, aku namakan Baby Yogo.. Sebab dia selalu buat aku " Yo Yo, Lets go.." singkatannya Yogo. Huhu.. Back to the story, tadi pagi baby Yogo dapat award sebab dia blog keempat yang terkemas.. Wah wah.. Yogo dah pandai menjadi ayu dan kemas.. Dulu hingus meleleh lagi. Huhu.. Thanks to adik Zulfa sebab sanggup ambil Baby Yogo tempat keempat. *Lap hingus *


Tadi baby Yogo bisik pada aku.. Dia bisik hadiah ini untuk readers yang sentiasa ada dengan Yogo saat Yogo sedih menangis dan gelak gembira. Yuhuuu~

See ya.


7 comments :

  1. Sama2.. hehe.. baby yogo ni kelakar lah, haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.. baby yogo sejak akhir nih sombong.. sejak dapat award nih..hahahhaa

      Delete
  2. Amboi, kemain nama blog dia. Hehe. Akak pun nak bg nama kat blog akak boleh? Hehehe. Btw, tahniah sebab terpilih sebagai blog terkemas :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. kak syaza erk.. boleh je kalau nak letak nama blog kak syaza.. huhu.. thanks kak syaza. muahh

      Delete
    2. Kena fikir nama cun-cun lah kalau macam ni. Hehe. You're most welcome, dear :)

      Delete

 

Template designed by RRAI | Hak milik Nur Nabila | All rights reserved